Easy Rider Spherovelo Design Rider wit

Easy Rider Spherovelo Design Rider wit Volledige grootte weergeven

84,95 €

BEKIJK DIT PRODUCT

bij De Kleine Generatie

Verkocht door: De Kleine Generatie


Binnen 2 dagen in huis


De Spherovelo van Easy Rider; voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Combineert design met onverwoestbare kwaliteit. Is beschikbaar in diverse kleuren.

Meer details

Klik hier voor de andere producten van De Kleine Generatie

Easy Rider

De Spherovelo van Easy Rider. De design rider voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Houd je van mooi vormgegeven meubels en accessoires? En vind je het ook leuk als het speelgoed van de kinderen ook mooi in je interieur past? De Spherovelo is mooi om te zien, leuk voor de kinderen en goed voor hun ontwikkeling, wat wil je nog meer? Deze nieuwe uitvinding van Early Rider is volkomen uniek in zijn design en ergonomie omdat het de eerste loopfiets is die de motorische ontwikkeling van het kind bevordert door stimulatie van het gezichtsvermogen, de tastzin, het evenwicht, en de motoriek van het kind. De Spherovelo heeft geen wielen maar rijdt op bollen, doordat deze 360 graden kunnen draaien en rollen is er totaal geen beperking aan de bewegingsrichting van de Sphero. De Spherovelo is breed en laag: de beentjes zijn dus altijd stabiel gespreid, en het kindje kan veilig gaan zitten tussen de 2 bulten. Vanaf 12 maanden starten ze met zijwieltjes voor extra stabiliteit. Rond 15 maanden kunnen de zijwieltjes eraf en leert het kindje om het de Spherovelo recht te houden. Maakt het toch een laterale beweging, dan wordt het niet meteen afgestraft door een valpartij, maar laat het zijdelings draaiende achterwiel wat meer reactietijd om aan te leren wat de goeie houding is om de fiets terug recht in de beoogde richting te krijgen. Bovendien is het zwaartepunt van de Spherovelo zeer laag, dus vallen is niet pijnlijk. Sneller gaan … en driften! Als het kindje wat groter is zal hij meer naar achter en naar boven op de achterste bult gaan zitten, en het plezier ontdekken van sneller rijden en driften met het achterwiel. Met de verwijderde zijwieltjes staat het schuin op zijn kant, of helemaal plat op het handvatje. De Spherovelo laat geen sporen achter op de vloer en is vooral bedoeld om binnen te spelen. De afmetingen zijn: lengte 40 cm en breedte circa 20-25 cm De zithoogte varieert tussen 17,5 tot 22,5 cm en met een laag gewicht van 2,5 kg is het toestel uitermate geschikt voor kids van 1 tot 3 jaar. De Spherovelo combineert design met onverwoestbare kwaliteit en stabiliteit, en is beschikbaar in verschillende kleuren.

Schrijf uw recensie

Easy Rider Spherovelo Design Rider wit

Easy Rider Spherovelo Design Rider wit

De Spherovelo van Easy Rider; voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Combineert design met onverwoestbare kwaliteit. Is beschikbaar in diverse kleuren.

Schrijf uw recensie

Deelnemende Webshops