Wie zit er achter Kekkekado.nl?

Ik ben Frederik Clausen. Sinds 2008 ben ik bezig met internet, Search Engine Optimization (SEO) en webshops. Ik ben begonnen op 'het World Wide Web' met een speelgoedwinkel gespecialiseerd in Lego en Playmobil. Met deze webshop heb ik veel geleerd op het gebied van SEO en hoe beter zichtbaar te worden op de verschillende zoekmachines. Na de verkoop van "mijn baby" ben ik mij verder gaan orienteren/specialiseren.

 

Wat is de bedoeling van Kekkekado?

Inmiddels ben ik erachter gekomen dat het lastig is op internet te concureren met de grote(re) multinationals.

90% van de internet-gebruikers gebruikt google als zoekmachine. Hoe leuk jou product ook is, het moet eerst gevonden worden. Als je niet op de eerste pagina bent gepositioneerd, dan tel je (bijna) niet mee!

Ik wil door middel van de site Kekkekado.nl de 'on-/minder zichtbare' webshops zichtbaar maken. In deze tijd van crisis hebben de kleinere webshops heel hard hun inkomsten nodig. Mijn doelstelling is om, met mijn ervaring, de website van Kekkekado.nl hoog te laten opklimmen in de verschillende zoekmachines, en met name Google, door de juiste zoekwoorden te gebruiken. Zo zullen potentiele kopers met de zoekwoorden zoals: kado, cadeau, kado man, kado vrouw, kado kopen, etc. terecht komen op mijn site. 

Door het gebruik van de makkelijke zoekfunctie op de site, zal de potentiele klant op verrassende producten komen, producten die hij/zij misschien nooit gevonden of gezocht zou hebben.

Heb jij een webshop met leuke cadeauartikelen, wil je meer bezoekers op je site, neem dan contact op.


Deelnemende Webshops